![Salsa Verde Salsa Verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F4D9553-2E65-459E-BBA0-0AF75103EE46/Derivates/9FAEC0D1-7C62-48E4-B527-B5FCA129E541.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 40 g Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zweige Estragon, abgezupft
- 10 g Kerbel, ohne Stiele
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Rosmarinnadeln
- 200 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
- 5 g Zitronenschale (z.B. 1 Pck. geriebene Zitronenschale von Dr. Oetker)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 6681 kJ / 1596 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 171 g
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Vitello Tonnato
48h
Salsa Verde
10 min
Pesto mit Basilikum
5min
Putello Tonnato
4 Std.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Tapenade
5min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1h 20min