Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 40 g Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zweige Estragon, abgezupft
- 10 g Kerbel, ohne Stiele
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Rosmarinnadeln
- 200 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
- 5 g Zitronenschale (z.B. 1 Pck. geriebene Zitronenschale von Dr. Oetker)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 6681 kJ / 1596 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 171 g
Alternatieve recepten
Salsa Verde
5min
Sauce Béarnaise
40min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Salsa Verde
10min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5hod. 30min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Zitrus-Aioli
10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h