Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sesam, geschält
- 1 rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 600 g Wasser
- 700 g Blumenkohl, in Röschen, Strunk in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 160 g)
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 60 g Butter
- 1 Bund Koriander, mit den zarten Stielen
- 1 EL Limettensaft
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 120 g Sahne
- 1 Limette Bio, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2668 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 min
Edelfischragout
35 Min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40 Min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1 Std.
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Püree mit mediterranem Hähnchen
1 Std. 10 Min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1 Std.
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h