Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Morcheln, getrocknet, klein
- 250 g Wasser, heiß
- 60 g Hartkäse, italienisch, in Stücken
- 250 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 80 g Möhren, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 520 g Gemüsebrühe, flüssig
- 20 g Butter
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
- 50 g trockener Weißwein
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2172 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Fenchel-Risotto
40min
Risotto milanese
35 Min
Grünkohl-Risotto
50min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2h 15min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Steinpilz-Risotto
40min