![Mick's ciabatta rolls Mick's ciabatta rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D918FA94-212C-4574-8106-82B3361E356A/Derivates/068A11A9-5DFF-4D11-9E83-6E3939BB948E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 270 g baker's flour
- 270 g warm water
- 1 pinch dried instant yeast
Dough
- 300 g water
- 20 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.6 kJ / 326.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 498.8 mg
Alternatieve recepten
Soft butter rolls
1h 50min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20 min
Buttermilk bread
2h
Fresh pasta dough
1 Std.
Kormolas (Kulkuls)
3h
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Herbed lavosh
55 Min
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Paris–Brest with praline cream
26hod.
Focaccia
2h 5min
Baguette
3 Std. 45 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min