Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi de batata
- 2000 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 15 g salsa
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g bacon cortado em tiras
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- 5 g açúcar
- 1 c. chá de paprika
- 100 g natas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3774 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto à carbonara
45 Min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 Min
Quesadilha de frango e mozarela
45 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto à milanesa
25min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
Gnocchi recheados
1小时 20 分钟
Queijo gratinado com batatas
1 Std.
Risoto de cerveja, linguiça e cogumelos
45 Min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min