Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsão de soja e vinagre balsâmico
- 150 g óleo de amendoim
- 50 g açúcar mascavado
- 50 g molho de soja
- 50 g vinagre balsâmico
- 1 pitada de sal marinho
Gyozas
- 20 g malagueta s/ sementes cortada em rodelas finas
- 80 g alho-francês cortado em rodelas finas
- 80 g cenoura ralada
- 30 g cebola roxa picada
- 5 g sementes de sésamo pretas
- 20 g óleo de sésamo
- 5 folhas de manjericão cortado em juliana
- 10 g gengibre ralado
- 1 pitada de sal marinho
- 16 rodelas de massa p/ gyoza
- 300 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2379.2 kJ / 568.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 43.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 956 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz para sushi
1 Std. 15 Min
Poke de atum
30 Min
Gyozas de porco com molho de soja
45min
Tacos de frango al pastor
50 Min
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1 Std. 15 Min
Bao de jaca
1 Std. 40 Min
Croquetes de espinafres
1 Std.
Pasta de caril encarnada
25 Min
Momo
2h
Sopa Pho
50 Min
Poke de salmão
1 Std. 30 Min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45 min