Compatibele versies
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
Caldo de legumes
- 300 g cogumelos Portobello frescos
- 30 g azeite
- 60 g cebola
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 120 g alho-francês, só a rama verde escura cortada em pedaços
- 70 g aipo, talo e folhas, cortados em pedaços
- 20 g gengibre cortado em pedaços
- 100 g espinafres, só os pés
- 4 pés de salsa
- 1 c. chá de pimenta branca
- 1 c. chá de sal
- 1400 g água
- 250 g espargos verdes arranjados
Risoto
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz arbóreo
- 1 c. chá de filamentos de açafrão
- ½ c. chá de sal
- 1 queijo burrata de leite de búfala
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3642 kJ / 871 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de cogumelos
1 Std. 10 Min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min
Risoto verde com salmão
45 Min
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto de cogumelos e uva
50 Min
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto de cogumelos Porcini
35 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min