Compatibele versies
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas a gosto
- 40 g azeite
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
-
40
g óleo de coco
of 40 g azeite - ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de caril em pó
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- ½ malagueta s/ sementes
- 200 g batata-doce cortada em pedaços
- 600 g curgete cortada em pedaços
- 200 g água
- 2 c. chá de sal
- 150 g espinafres frescos cortados em pedaços
- 400 g leite de coco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1611.6 kJ / 385.2 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 927.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de abóbora e hortelã
40min
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa fria de curgete e parmesão
1h
Creme de curgete e manjericão
25min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa de tomate com manjericão
35min
Sopa de brócolos com croutons
1h
Sopa de grão com agrião e chouriço
30min
Creme light de brócolos e curgete
35min
Sopa de feijão e espinafres
30min