Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 250 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 1 c. sopa de caril em pó
- 50 g azeite
- 600 g abóbora-manteiga s/ casca e s/ sementes, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
-
500 - 600
g água
of 500 - 600 g caldo de legumes líquido - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
-
100
g natas
of 100 g leite evaporado ou queijo-creme -
Croutons q.b. p/ guarnecer
of Cebolinho ou Natas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1351.3 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 641.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 Min
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Creme da rama do alho-francês
40 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Creme de couve-flor com floretes assados
45min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 λεπτ.
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Sopa de tomate com manjericão
35min
Sopa de alho-francês com croutons
55 min
Sopa de brócolos com croutons
1ωρ.
Creme de abóbora e hortelã
40 Min