Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g espargos verdes s/ a parte lenhosa
- 60 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 100 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 425 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 2 pitadas de noz-moscada
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- Folhas de salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas
40 Min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Sopa de alho-francês
40 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Sopa de vegetais com peru
40 Min
Creme de canónigos
25min
Creme de cogumelos
30 Min
Creme de alface com camarão
50 Min
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40 Min
Sopa de cebola gratinada
35 Min
Creme de castanhas
30 Min