Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g espargos verdes s/ a parte lenhosa
- 60 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 100 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 425 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 2 pitadas de noz-moscada
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- Folhas de salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de espargos
40 min
Sopa de espargos com hambúrgueres de frango e legumes a vapor
55 min
Gaspacho
30min
Creme de espargos e vieiras
45min
Sopa de cebola
1u. 10min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1h
Creme de beringela
45min
Vichyssoise de agrião
35 min
Creme de espargos com parmesão
30min
Creme de espinafres
40 min
Creme de ervilhas
40 min
Creme de castanhas e couve-flor
50 min