Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g hortelã
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 15 g salsa
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1500 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g pão de véspera cortado em fatias muito finas
- 8 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1578 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Açorda de tomate
20 min
Favas guisadas
50min
Açorda de marisco
30min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 godz. 5 min
Tomatada de ovos
35 Min
Tomatada com ovos escalfados
55min
Sopa de tomate, feijão e acelgas
45min
Tomatada mexicana
30min
Açorda de bacalhau com tomate
25 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h