Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 15 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 400 g brócolos, só os floretes
- 250 g esparguete
- 150 g alcaparras
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 250 g queijo ricota
- 150 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2488.6 kJ / 594.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 2333.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 min
Penne com atum
30 min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40 min
Massa da quinta
40 min
Tagliatelle de brócolos
15min
Quiche de batata e espinafres
1 godz.
Penne com legumes no forno
1 godz. 5 min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1 Std. 10 Min
Massa com espinafres e bechamel de amêndoas
8u. 30min
Farfalle com curgete e limão
45 Min
Massa com alho e tomate
55 min