Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de miel
- 250 g de lait
- 320 g de farine à pain, type Manitoba
- 180 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 pommes et un récipient d'eau
- 1 jus de citron jaune
- 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 Min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Le pain bannique
30 Min
Focaccia sucrée à la noisette
2 Std. 20 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min
Biscuits fourrés à l'orange
2 Std. 30 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Biscuits à la confiture
1 Std.
Le pain bénit
2 Std. 30 Min