Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de cebollino fresco troceado
- 4 ramitas de perejil fresco
- 10 g de lechuga de mar deshidratada
- 50 g de vino blanco
- 50 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 1 cucharada de harina
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 200 g de atún al natural escurrido en trozos
-
80 - 100
g lomo de bacalao fresco cocido, en trozos
of 80 - 100 g de salmón fresco sin piel ni espinas cocido, en trozos - 150 g de mejillones frescos limpios cocidos (sin valvas)
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8198 kJ / 1959 kcal
- Eiwitten
- 242 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 89 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1 Std. 50 Min
Brochetas de ternera y verduras con salsa de mostaza para dos
30min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 Min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1 Std. 20 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Chuletitas de cordero con picada de avellanas y nueces
30min
Popietas de ternera con aceitunas (Paupiettes de veau aux olives)
1 Std.
Pechuga de pavo adobada al romero
4 Std. 30 Min
Crema de ostras
20 Min
Carpaccio de pulpo
3 godz. 10 min