Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 30 g échalote
- 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau, jusqu’à l’obtention de 750 g de liquide
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 350 g de pâtes sèches, type farfalle, d’excellente qualité
- 15 g de pignons de pin entiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 min
Citronnade
5min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 min
Sucettes glacées à la fraise
12 godz. 15 min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Penne brocoli, saucisse et olives
40 min
Penne all’arrabbiata
20 min
Riz jaune au poulet
40 min
Nouilles chinoises aux légumes (plat végétarien)
40 min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1 godz. 45 min