![Farfalle aux quatre fromages Farfalle aux quatre fromages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4490DCCA-B457-4ACB-9FCF-BE088B713BE9/Derivates/8ced7376-8f12-4175-9bfc-fc079ff96312.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gorgonzola
- 50 g de fontina, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gruyère, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de lait
- 50 g de beurre
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti tomates et lardons
35min
Salade de riz au thon, œufs et crudités - Gâteau au chocolat et framboises
1 godz.
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Steak au Poivre
20min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 min
Trenette au pesto
45 min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45 min
Penne all’arrabbiata
20min