Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les lasagnes
- 300 g de farine, et un peu pour la pâte
- 3 œufs
- ½ c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Le pesto
- 150 g de parmesan, en morceaux (env. 2-3 cm)
- 30 g de pecorino, en morceaux (env. 2-3 cm)
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 80 g de feuilles de basilic frais, lavées et séchées délicatement
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de sel
La béchamel
- 50 g de beurre
- 50 g de farine
- 700 g de lait
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
Terminer la préparation
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de pommes de terre, pelées et coupées en rondelles (0.5-1 cm)
- 250 g de haricots verts, frais, en morceaux (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3284 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 351 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto aux poivrons
35min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Carbonara végétarienne
30 min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1 Std. 15 Min
Tarte aux épinards
55min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Risotto bolognaise
45 min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Risotto à la courge
35min