Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les brochettes
- 75 g de couenne de porc déshydratée
- 12 grosses crevettes crues, décortiquées
- 1 blanc d'œuf, battu
- 400 - 500 g d'huile de friture
La sauce à la mangue
- 1 mangue mûre, épluchée et dénoyautée
- 1 yaourt à la grecque
- 2 c. à soupe de vinaigre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40 min
Gambas aux épices et coriandre
25 min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Tartare de bar
10 min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Bricks au crabe
45 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Tuiles aux crevettes
40 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min