Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake alle mandorle
- 20 g di burro morbido, + q.b. per imburrare
- 200 g di mandorle tostate non salate (vedere consigli)
- 60 g di zucchero grezzo
- 1 pizzico di sale
Fichi caramellati
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 100 g di fichi secchi, a metà
- 100 g di acqua
- 80 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 170 g di zucchero
- 3 uova
- 170 g di burro, morbido
- 250 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina autolievitante
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 cucchiai di cannella in polvere, per guarnire
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1784 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di ricotta e mirtilli
55 Min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Cheesecake alla salsa mou
4sa 50 dk
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 Std. 30 Min
Torta rovesciata ai fichi
1sa 15 dk
Cheesecake cotta alle fragole
5 godz. 10 min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Crumble di albicocche (senza glutine)
45min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Cheesecake delle feste
4h 30min