Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di lievito madre
- 120 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
280
g di farina tipo 1 + q.b.
of 280 g di farina tipo 00 + q.b. - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- sale grosso a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancarrè
5 Std.
Mantovanine
2h 45 min.
Fette biscottate
5h 50 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min
Ciriola romana
10u. 50min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Lievito madre
72u. 15min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.