Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, halbiert, Hälften längs eingeschnitten
- 350 g brauner Zucker
- 30 g Orangensaft
- 220 g Rotwein
- 70 g Zucker
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 2 Prisen Salz
- 300 g Mehl
- 4 Eier
- 1 Pck. Backpulver
- 50 g Honig
- ½ TL Zimt
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 23690 kJ / 5662 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 838 g
- Vetten
- 204 g
- Vezels
- 39.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweinstollen
48 Std.
Rotweinschnitten mit Kirschen
1 godz.
Rohrnudeln mit Pflaumen
1 Std. 50 Min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3h
Gewürzkuchen
2 Std.
Nougat-Rehrücken
3h
Lebkuchen-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Schoko-Gewürzkuchen
5h
Birnen-Gewürz-Kuchen
1h 10min
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7h