Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Kalbfleisch (Schulter, Hals) oder Kalbsnuss
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Speckwürfel
- 10 g Öl
- 450 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Sauerrahm, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1019 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boef Stroganoff
50 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.