Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Gurke, geschält, entkernt, in groben Stücken
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (1,5 cm)
- 2 Forellen, frisch, ausgenommen (je ca. 250 g)
- 10 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Zitronen, Bio, in Scheiben geschnitten
- 12 Stängel Dill, davon 8 abgezupft
- 100 g Sahne
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 Min
Marinierter Fisch
24 Std.
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 godz. 10 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1 Std.
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min