![Quetschkartoffeln mit Quark-Dip Quetschkartoffeln mit Quark-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D51208E1-4791-4085-9C0D-B0F4956F161C/Derivates/a2601ef4-b240-4914-b5f8-803c0b4ffb64.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quetschkartoffeln
- 600 g Wasser
- 1000 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Prisen Salz
Quarkdip und Fertigstellung
- 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
- 60 g Rucola
- 250 g Magerquark
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Salz
-
2
Prisen Piment d'Espelette
of 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1336 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Bratensauce
40 分钟
Kräuterquark
10min
Quetsch-Kartoffeln mit scharfer Aioli
1 Std.
Häschen-Rührei-Körbchen
35min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40 分钟
Kartoffelspalten mit Guacamole
40 分钟
Greek Wraps
25 dk
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 Min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 Min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 Min
Überbackenes Brot
20 分钟
Eisbergsalat mit Halloumi
40 分钟