Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Whipped cream
10 Min
Egg-free mayonnaise
10 Min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Vegetable stock paste
50 Min
Tin Can Mealie Bread
25min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Fruit sauce (coulis)
10 Min