Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
400
g de corazones de alcachofa frescos en cuartos
of 400 g de corazones de alcachofa congelados - 50 g de vino blanco
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 100 g de lechuga en juliana
- 110 g de queso parmesano rallado
- 120 g de requesón
- 1 huevo
- 20 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- aceite de oliva virgen extra para untar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 10.5 g
Alternatieve recepten
Espaguetis de verduras con pesto de menta
45 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Crumble estilo indio
1sa
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20 Min
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30 Min
Hamburguesas de soja con pesto de menta fresca
30 Min
Bolitas de arroz integral con sésamo
1sa
Pastel de lentejas
6h
Parmentier de setas
1 Std. 10 Min
Huevos nube
20 Min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1sa