Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 20 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 2 dientes de ajo
- 1 tomate maduro pelado y cortado en cuartos (aprox. 120 g)
- 150 g de carne picada de ternera
- 1 pellizco de comino molido
-
¼
de cucharadita de ají panca molido
of ¼ de cucharadita de cayena molida - ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 15 - 20 g de pasas sin semillas
Puré de patatas
- 600 g de agua
- 1000 g de patatas harinosas chascadas
Montaje y fritura
- 80 g de harina
- 2 huevos batidos
- 100 g de pan rallado
- 400 - 500 g de aceite para freír
- 12 hojas de lechuga (cogollos)
- 100 g de cebolla roja en juliana
-
1
cucharadita de cilantro fresco picado
of 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 906 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Ají de gallina
1h 15min
Causa limeña de atún
1h 20 min
Cóctel terremoto chileno
4h 15min
Choripanes con salsa pebre
2h
Leche asada
4h 40min
Sopapilla
1h 10min
Tallarines saltados con carne
30min
Yuquitas con huancaína
45min
Empanada de pino al horno
4h
Tarta a las tres leches
12h 45 min.
Sopaipillas chilenas
45min