Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g azeite
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 800 g línguas de bacalhau demolhadas
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 40 g manteiga
- 1 malagueta vermelha
- 300 g arroz p/ risoto
- 900 g água
- 1 cubo de caldo de peixe
- 1 c. chá de sal marinho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1sa
Risoto de bacalhau com grão
40 dk
Risoto de legumes
40 dk
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 Min
Risoto de espargos e açafrão
35 dk
Risoto de mexilhão com grelos
40 dk
Risoto de amêijoas
3h
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 Min