Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 1 EL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ - 2 TL Koriander, gemahlen, nach Geschmack
- 2 TL Fenchelsamen, ganz
- 1 Prise Safranpulver
- 600 g Entenbrust, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 50 g Pinienkerne, geröstet, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen, Schale und Saft
- 80 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
of 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 80 g getrocknete Marillen, entsteint, geviertelt
- 4 Blätter Filoteig (ca. 48 cm x 25 cm)
- 1 TL Staubzucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleisch und Gemüse mit Reis
15 Min
Himbeer-Tofu-Frappé (vegan)
10 Min
Karpfengulasch
55 Min
Mandel-Erdbeer-Drink
15 Min
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
15 godz.
Kiwi-Eispops
6h 15min
Avocado-Bananen-Eis
45 Min
Key Lime Pie Eiscreme
5 Std. 15 Min
Paradeiser-Gugelhupf mit Mandeln
1sa
Eiskaffee gerührt
40 dk
Bananenschalen-Pancakes
30 Min
Bananen-Split-Milchshake
30 Min