Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Wasser
- 4 Pouletschenkel, ohne Haut, ohne Bein und Knochen
- 6 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 2 Prisen Koriander, gemahlen
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Jamaika-Pfeffer, gemahlen
- 10 - 15 Zwetschgen, getrocknet, entkernt
- 8 Feigen, getrocknet
- 250 g Griess (Weich- oder Hartweizengriess)
- 50 - 100 g Rosinen, alle Sorten
- 60 g Honig, nach Belieben
- 50 g Mandeln, geschält
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3560 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 131 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Rindsstroganoff
45 min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8 Std. 10 Min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Pouletcurry
35 min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35 min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45 min