Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Wasser
- 4 Pouletschenkel, ohne Haut, ohne Bein und Knochen
- 6 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 2 Prisen Koriander, gemahlen
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Jamaika-Pfeffer, gemahlen
- 10 - 15 Zwetschgen, getrocknet, entkernt
- 8 Feigen, getrocknet
- 250 g Griess (Weich- oder Hartweizengriess)
- 50 - 100 g Rosinen, alle Sorten
- 60 g Honig, nach Belieben
- 50 g Mandeln, geschält
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3560 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 131 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Mexikanische Pouletsuppe
40 Min
Currywürstchen mit Linsen
1 Std.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 35 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 Min
Chinesische Nudelsuppe
1 godz. 35 min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min