Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de romarin frais
- 600 g de poitrine de dinde, sans peau, désossé, en papillon
- 8 tranches de fromage traité
-
260
g de pancetta, tranchée
of 260 g de jambon de Parme, tranché - 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 30 g de beurre
- 300 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
- 20 g de cèpes séchés, trempés et pressés
- 5 gouttes de sauce Worcestershire
- 50 g de crème, min. 30% M.G.
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
Alternatieve recepten
Goulash de pommes de terre
1 Std.
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1 Std.
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1 Std. 30 Min
Turbot sauce salsa
Geen beoordelingen
Sandwichs à la glace vanille
13h 25 min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1 Std.
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Steak tartare
30min