Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de parmesan
Les roulés de poulet
- 6 escalopes de poulet
- 1 - 2 pincée(s) de poivre, moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru
La sauce
- 250 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons en dés
- 400 - 500 g de tomates fraîches, coupées en quatre
- 6 - 8 feuilles d'estragon, frais
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1796 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits sablés au citron
Geen beoordelingen
Risotto bolognaise
45 min
Marinade aux herbes pour légumes à griller
10min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Paupiettes aux légumes
1h
Soupe de légumes
25 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
50 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min