Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de parmesan
Les roulés de poulet
- 6 escalopes de poulet
- 1 - 2 pincée(s) de poivre, moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru
La sauce
- 250 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons en dés
- 400 - 500 g de tomates fraîches, coupées en quatre
- 6 - 8 feuilles d'estragon, frais
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1796 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce curry
10 Min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8h 50min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Sauce au poivre vert
20 min
Poulet à la sauce à l'œuf et aux amandes
45 min
Mojo vert
10 Min
Poulet en sauce à la pêche
Geen beoordelingen
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3 Std.
Petits pains au lait
2h 5min
Spaghetti Carbonara
35 min
Veau à la sauce au thon
13 Std.
Riz Casimir (8 portions)
1 godz.