Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rote Peperoni, in Stücken (3 x 3 cm)
- 150 g rote Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen, ungeschält
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 30 g Ingwer
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 120 g Kartoffeln, geschält und in Stücken (2 x 2 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
EL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL feinkörniges Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
4
EL Quark
of 4 EL griechisches Joghurt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Sellerie-Apfel-Suppe
30min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 Min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45min
Risotto milanese
30min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Peperonicremesuppe
20 Min