Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Hokkaido-Kürbis mit Schale, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 20 g Butter
- 80 g Weisswein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
of 2 TL Gemüsebouillon Paste - 1 cm Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 5 Prisen Kräutersalz
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 200 g Pouletbrustfilets, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 200 g Äpfel, geachtelt, entkernt, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Rahm
- 1 EL Pfefferminzblätter, frisch
- 1 EL Goji-Beeren, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Randen-Suppe
45 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Poulet mit Kartoffelstock
1u. 15min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min