Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
270
g roter Tessiner Maisgriess (Rosso del Ticcino), grob (Kochzeit 40 Minuten)
of 270 g Maisgriess, grob (Kochzeit 40 Minuten, z.B. Bramata)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Süssmostcreme
4h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Bündner Capuns
35 Min
Luzerner Lebkuchen
55min
Rhabarberwähe
55min
Risotto milanese
30 Min
Polenta
30 Min
Griessköpfli
1h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min