![Tessiner Polenta Tessiner Polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30bad1d1-1b71-4f6e-aa3a-1532272b85a1/Derivates/5eaf4c93-ae5a-4122-87c5-f88286734bf9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
270
g roter Tessiner Maisgriess (Rosso del Ticcino), grob (Kochzeit 40 Minuten)
of 270 g Maisgriess, grob (Kochzeit 40 Minuten, z.B. Bramata)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Bündner Capuns
35 Min
Knöpfli
50 Min
Emmentaler Meringues
2h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Knöpfli
50 Min
Apfelwähe
1h 15min
Luzerner Lebkuchen
55min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Rhabarberwähe
55min
Aargauer Rüeblitorte
2h