Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 aardappelen (large), gewassen
- 60 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 20 g ongezouten boter
- 6 verse bieslook, gesnipperd (1 cm)
- 30 g wortelen, in stukken (4 mm)
- 12 diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 6 droge pasta, type spaghetti slierten, gebroken in lengtes van 3 cm, voor garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1162 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Ijs van amarenakersen
8h 10 min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Ijs van chocolademousse
3h
Zalmsoufflé
1hod.
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg
5 min
Appel strudel
1hod. 45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen