Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 aardappelen (large), gewassen
- 60 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 20 g ongezouten boter
- 6 verse bieslook, gesnipperd (1 cm)
- 30 g wortelen, in stukken (4 mm)
- 12 diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 6 droge pasta, type spaghetti slierten, gebroken in lengtes van 3 cm, voor garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1162 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijstsalade
1 Std.
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Balletjes met aubergines
1 Std.
Citroenslush met champagne
Brak ocen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Vruchtensaus (coulis)
10 min