Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa quebrada
- 350 g de harina de repostería
- 130 g de mantequilla fría en trozos pequeños
- 70 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Relleno
- 50 g de mantequilla
- 3 puerros limpios (solo la parte blanca) en rodajas
- 200 g de nata
- 4 huevos
- 150 g de queso rallado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2072 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 Min
Coca de puerros y beicon
1 Std. 50 Min
Quiche integral de espinacas y jamón
2 godz.
Quiche de cebolla
1h
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Pizza con bechamel de espinacas
1h 10min
Quiche de puerro y queso gallego
1h
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Tarta integral de cebollas
1h 10min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1h 20min
Quiche de puerros
1h 10min