Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de salsa de soja
- 25 g de vinagre de arroz
- 10 g de jengibre fresco en trozos
- 1 diente de ajo pequeño
- 30 g de hojas de espinaca frescas
- ½ cucharadita de maicena
- 30 g de cebolleta
- 2 cucharadas de aceite de sésamo tostado
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de setas shiitake frescas
- 80 g de carne picada de cerdo
- 24 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 309 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Fideos yakisoba con gambas
30 min
Gyozas con gambas
1sa 45 dk
Sopa de fideos japoneses
1 godz. 15 min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2sa
Naan indio
1h 40min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2h 30min
Dim sum 'Shao mai'
2sa
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Misoshiru (sopa de miso)
40 min
Gyoza (dumplings)
1h 30min