Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 150 g farina + q.b. per infarinare
- 70 g di burro, freddo e a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di speck tirolese, a fette
- 400 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 250 g di mascarpone
- 50 g di latte
- 3 uova
- 20 g di maizena
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada di tonno
1h 10min
Tartare di verdure
25 Min
Grittibänz dolci
2h 15min
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Chili con carne
40min
Girelle alle noci e cannella
2 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Torta al malto d'orzo
55 phút
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Focaccia con salsiccia
2h
Torta di carote argoviese
2h