Apparaten en Accessoires
Dip de curgete e sésamo
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
curgete cortada em pedaços600 g
-
dente de alho1
-
Azeite q.b. p/ untar
-
sementes de sésamo brancas30 g
-
óleo de sésamo15 g
-
5 g hortelã, só as folhasfolhas de hortelã-pimenta só as folhas5 g
-
sumo de limão40 g
-
sal½ c. chá de
-
iogurte grego80 g
-
Tostas q.b. p/ servir
-
Azeite q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
3 g
Calorieën
0 kJ /
83 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Junho 2017
30 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chutney de pera e mostarda
45 Min
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
30 Min
Húmus
10 Min
Ricotta
50 Min
Húmus de favas
25 Min
Piza verde
45 Min
Creme de beterraba
5 Min
Sumo verde
10 Min
Húmus de manjericão
20 Min
Beringiza = beringela + piza
45 Min
Caviar de cogumelos
20 Min
Mousse de chia com coulis de manga e laranja
4 Std. 30 Min