Apparaten en Accessoires
Dip de curgete e sésamo
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
curgete cortada em pedaços600 g
-
dente de alho1
-
Azeite q.b. p/ untar
-
sementes de sésamo brancas30 g
-
óleo de sésamo15 g
-
5 g hortelã, só as folhasfolhas de hortelã-pimenta só as folhas5 g
-
sumo de limão40 g
-
sal½ c. chá de
-
iogurte grego80 g
-
Tostas q.b. p/ servir
-
Azeite q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
3 g
Calorieën
0 kJ /
83 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Junho 2017
30 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chutney de pera e mostarda
45min
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
30min
Húmus
10min
Ricotta
50min
Húmus de favas
25min
Piza verde
45min
Creme de beterraba
5min
Sumo verde
10min
Húmus de manjericão
20min
Beringiza = beringela + piza
45min
Caviar de cogumelos
20min
Mousse de chia com coulis de manga e laranja
4u. 30min