Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 30 g d'huile d'olive
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche, diluée dans un peu d'eau - farine de blé, pour fariner
La garniture
- 2 branches de persil frais
- 2 - 3 gousses d'ail
- 50 g de beurre demi-sel
- 700 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 10 g de farine, pour fariner
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 80 g d'oignon, émincé finement à l'aide d'une mandoline
- 300 g de fromage spécial pizza
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2328 kJ / 556.5 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2h 15min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Feuilleté au crabe
1h 20min
Pizza aux fruits de mer
2h
Pizza quatre fromages
1h 40min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Minipizzas momie
2h 45 min
Pizza au thon
1h 40min
Moules à la provençale
35min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Paëlla
50min