Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne Braseada
- 560 g de rib-eye, cortado en cubos medianos
- 30 g de azúcar morena
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de vino tinto
- 200 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal gruesa
- 2 dientes de ajo
- ½ cebolla blanca
- 1 zanahoria, pelada y cortada en trozos
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 3 piezas de pimienta gorda
- ½ cdita de paprika
- 190 g de agua
Cebollas al balsámico
- 180 g de cebolla morada, sin rabo (1 pza chica aprox.)
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de vinagre balsámico
- ¼ cdita de sal fina
Tortas de carne braseada
-
8
bolillos
of 8 panes chapata - arúgula, baby, fresca
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2083 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortas ahogadas
2h 40min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1h 15 min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Tacos de pollo al pastor
45 Min
Jalapeño poppers
1 Std.
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Ensalada César
10 Min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25min