Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne Braseada
- 560 g de rib-eye, cortado en cubos medianos
- 30 g de azúcar morena
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de vino tinto
- 200 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal gruesa
- 2 dientes de ajo
- ½ cebolla blanca
- 1 zanahoria, pelada y cortada en trozos
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 3 piezas de pimienta gorda
- ½ cdita de paprika
- 190 g de agua
Cebollas al balsámico
- 180 g de cebolla morada, sin rabo (1 pza chica aprox.)
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de vinagre balsámico
- ¼ cdita de sal fina
Tortas de carne braseada
-
8
bolillos
of 8 panes chapata - arúgula, baby, fresca
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2083 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel azteca
1h
Mini Tlayudas
30min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Sabanitas de filete de res al romero
25min
Brochetas de pollo con aderezo de yogur de kiwi
1h 10min
Pollo en chile mulato
30min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Pescado a la diabla
30min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 Min
Pollo con crema de chipotle adobado
40min