Apparaten en Accessoires
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Voorbereiding 35min
Totaal 8u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1318 kJ /
314 kcal
Vetten
1 g
Vezels
4.3 g
Koolhydraten
66 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Appelpunch
30min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Borscht
50min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Detoxsapje met appel en peer
10min