Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
-
200
g Rinderfiletsteak, in Streifen (4 cm)
of 200 g Schweineschnitzel, in Streifen (4 cm) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2110 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1u.
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45 min
Tomatenrisotto
50 min
Pasta nach Paella Art
30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1u.
Spanischer Risotto
40min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45 min