![Sauce périgourdine Sauce périgourdine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB85CA2B-C835-4E73-827A-07D9607CC65D/Derivates/323ADD30-D33D-4B4B-9DB4-FEB8785BE87B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 3712 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bordelaise
45 min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce chasseur
35 min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40min
Sauce au vin doux
55 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Sauce au roquefort
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Sauce beurre blanc
20 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 min