Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 3712 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce chasseur
35 Min
Sauce bordelaise
45min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce soubise
30 Min
Sauce gribiche
15 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce béarnaise
40min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Sauce au vin doux
55min
Rognons de veau sauce madère
20 Min