Apparaten en Accessoires
Sauce périgourdine
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
400 g
Ingrediënten
-
200 g de vin de madère
-
30 g de beurre demi-sel
-
20 g de farine de blé
-
200 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau
-
50 g de brisures de truffe noire
-
100 g de foie gras de canard cru
-
2 pincées de sel
-
2 pincées de poivre moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Eiwitten
10 g
Calorieën
3712 kJ /
888 kcal
Vetten
88 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Balade Sud-Ouest
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Sauce beurre blanc
20min
Sauce gribiche
15min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2u.
Pâté périgourdin
48u.
Sauce au vin doux
55min
Sauce bordelaise
45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Langoustines sauce au whisky
1u. 10min
Pâté de lapin
2u. 35min
Sauce mayonnaise
10min
Sauce chasseur
35min