Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
of 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 247 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
6hod.
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Zuppa di farina e Gruviera
1 godz. 15 min
Carbonada
1 godz.
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 min
Carbonade
2 godz. 10 min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 godz. 30 min
Salsa olandese
30 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Kroketi de atun
1 godz.
Zuppa di miso con soba
55min
Patatas bravas in tempura
1 godz. 20 min