Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Słodka pasta z fasoli adzuki
- 150 g fasoli adzuki, suchej, namoczonej przez 4-24 godz.
- 850 g wody
- 50 g brązowego cukru
Ciasto ryżowe
- 100 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)
- 125 g mąki z kleistego ryżu
- 60 g cukru pudru
- 75 g mleka
- 15 g suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki
- 1000 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1236.8 kJ / 295.6 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 28.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia (bez glutenu)
1h
Bagietka bezglutenowa
1h 45min
Kokosowe pittu (danie z mąki ryżowej i kokosa)
3 Std.
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6h 55min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Keks migdałowo - gryczany
1h
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1h 5min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5h
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12sa 30 dk
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 Std. 10 Min