Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wody, plus dodatkowa ilość do rozpuszczenia agaru
- 200 g różyczek brokułu
- 500 g liści szpinaku, świeżych
- 2 płaskie łyżki agaru
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 100 g sera feta, pokrojonego na kawałki
- 100 g sera koziego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 587 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka tabbouleh z granatem i orzechami
35 min
Kawior z bakłażana
50 Min
Deser kremowy z amaretti i grappą
35 min
Pilaw z bakaliami
50 Min
Semifreddo zabajone
13 Std.
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
1 Std.
Surowa sałatka z kiełków lucerny i warzyw (dieta raw)
25min
Suflety kalafiorowe
55 min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 Std.
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1 Std.
Terrina z ziołową polentą
1h 50min
Pascha Wielkanocna
12h 30 min