Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
-
25
g hoisin sauce
of 25 g barbecue sauce - 1 pinch ground black pepper
Chicken and Rice
- 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 300 g white long grain rice
- 1000 g water
- 2 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Chicken and Warm Potato Salad
55 dk
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1sa 45 dk
Chicken Pizzaiola
50 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 dk
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2sa
Halloumi Salad
20min
Greek Style Pork Stew
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken Salad
1sa 20 dk