Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Galantine
- 150 g mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 300 g chicken thighs, skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp vegetable salt, homemade
- 500 g water
Dill Yoghurt Sauce
- 10 - 15 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 300 g plain yoghurt
- 50 g mayonnaise
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30 min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Beef Bourguignon
1h 30min
Greek Style Pork Stew
30min